ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ( Δέκα ) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί και είναι στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

  1. Στην περίπτωση επιστροφής κάποιου άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ σε επόμενες αλλαγές επιβαρύνεστε με χρέωση 7,90 € και εφόσον χρησιμοποιήσετε για την αποστολή της επιστροφής την εταιρεία Courier που το παραλάβατε “ACS courier¨ ή “ELTA courier Πόρτα Πόρτα”.
  2. ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές  με απλό ταχυδρομείο ή με οποιαδήποτε άλλη Courier.
  3. Στην περίπτωση επιστροφή χρημάτων επιβαρύνεστε μόνο το άμεσο κόστος των μεταφορικών εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων.

Σημείωση: Στην επιστροφή χρημάτων επιστρέφετε το συνολικό ποσό των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. 

Στην σπάνια περίπτωση παραλαβής ενός ελαττωματικού, φθαρμένου ή διαφορετικού από αυτό που παραγγείλατε προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να φροντίσουμε για την δωρεάν επιστροφή και αντικατάστασή του.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων ειδών και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή προβλήματα (π.χ. φθαρμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε καλέστε μας στο τηλέφωνο 213 0386396 ή αποστείλετέ μας e-mail κάνοντας κλικ εδώ  και στο ” Λόγος Επικοινωνίας ”  επιλέξτε επιστροφές.

**Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικα πριν την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος.

Σε περίπτωση επιστροφής των ειδών, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε και γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Επιστροφή για αλλαγή μεγέθους στα ρούχα & υποδήματα

  • Προθεσμία επιστροφής είναι 10 ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης. Στην περίπτωση αλλαγής χρώματος, μεγέθους, η κάποιου άλλου ρούχο η πρώτη αλλαγή γίνεται ΔΩΡΕΑΝ ενώ σε επόμενες αλλαγές επιβαρύνεστε με χρέωση 7,90 € και εφόσον χρησιμοποιήσετε για την αποστολή της επιστροφής την εταιρεία Courier που το παραλάβατε “ACS courier¨ ή “ELTA courier Πόρτα Πόρτα”.
  • **Σε περίπτωση που δεν είναι στην αρχική του κατάσταση (με όλα τα ταμπελάκια και τα συνοδευτικά του έγγραφα),ή σε περίπτωση που το φόρεμα έχει χρησιμοποιηθεί (αν είναι λερωμένο ή αν μυρίζει άρωμα) τότε το modati.gr  δύναται να μην αποδεχθεί την όποια αλλαγή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών. Για επιστροφές από Κύπρο τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ACS courier και τα έξοδα που θα προκύψουν για τον πελάτη σε περίπτωση αλλαγής είναι 12€. Τα μεταφορικά έξοδα στην περίπτωση της αλλαγής, καθώς επίσης και οποιαδήποτε διαφορά προκύπτει μεταξύ των προϊόντων που επιστρέφονται και των νέων που αποστέλλονται εξοφλούνται κατά την παράδοση του τελικού δέματος αποκλειστικά και μόνο μέσω αντικαταβολής.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης επιβαρύνεται με τα μεταφορικά έξοδα. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων σε τράπεζα εκτός Ελλάδας, το τελικό ποσό που επιστρέφεται στον πελάτη υπολογίζεται με βάση την αξία του προϊόντος κατά την ημερομηνία αγοράς του, αφαιρουμένων των μεταφορικών εξόδων (12€ ) καθώς επίσης και των εξόδων εμβάσματος σε τράπεζα του εξωτερικού.

Σημείωση: Στην επιστροφή χρημάτων επιστρέφετε το συνολικό ποσό των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής 

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση:
Ηρακλείου 26 Νέα Σμύρνη – Τ.Κ.17124 – ΤΗΛ: 2130386396

Ακύρωση παραγγελίας

Για ακύρωση της παραγγελίας σας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας κάντε κλικ εδώ. ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2130386396. μέχρι της 15:00 μμ Δευτ εως Παρ.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.