Πολιτική Επιστροφών

Στο modati.gr σεβόμαστε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε,υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος ή επιστροφή του ποσού εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος των μεταφορικών εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί και στην αρχική τους συσκευασία, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
Σημείωση: Στην επιστροφή χρημάτων επιστρέφετε το συνολικό ποσό των προϊόντων και όχι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. 

Στην σπάνια περίπτωση παραλαβής ενός ελαττωματικού, φθαρμένου ή διαφορετικού από αυτό που παραγγείλατε προϊόντος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να φροντίσουμε για την δωρεάν επιστροφή και αντικατάστασή του.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων ειδών και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή προβλήματα (π.χ. φθαρμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε αποστείλετέ μας e-mail κάνοντας κλικ εδώ  και στο ” Λόγος Επικοινωνίας ”  επιλέξτε επιστροφές ή στο τηλ: 2130386396.

Σε περίπτωση επιστροφής των ειδών, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβουμε και γίνεται μόνο μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Επιστροφή για αλλαγή μεγέθους στα ρούχα & υποδήματα

Προθεσμία επιστροφής για τα ΡΟΎΧΑ & ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ  είναι 10 ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.
Το κόστος επιστροφής και επαναποστολής σε περίπτωση αλλαγής σε άλλο μέγεθος είναι ΔΩΡΕΑΝ – μόνο για μία φορά – και εφόσον χρησιμοποιήσετε για την αποστολή της επιστροφής σας αποκλειστικά και μόνο την εταιρεία  “ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα)”.
**Σε περίπτωση που δεν είναι στην αρχική του κατάσταση (με όλα τα ταμπελάκια και τα συνοδευτικά του έγγραφα),ή σε περίπτωση που το φόρεμα έχει χρησιμοποιηθεί (αν είναι λερωμένο ή αν μυρίζει άρωμα) τότε το modati.gr  δύναται να μην αποδεχθεί την όποια αλλαγή.

Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην διεύθυνση:
Ηρακλείου 26 Νέα Σμύρνη – Τ.Κ.17124 – ΤΗΛ: 2130386396

**Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος.

Ακύρωση παραγγελίας

Για ακύρωση της παραγγελίας σας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail από τη φόρμα επικοινωνίας κάντε κλικ εδώ. ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 2130386396. μέχρι της 15:00 μμ Δευτ εως Παρ.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.