Το Modati.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Πληρωμή με Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή).Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.Η Πληρωμή με Αντικαταβολή ΔΕΝ απαιτεί χρήση πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα.
Σημείωση: Εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή επιβαρύνεστε τα έξοδα αντικαταβολής τα οποία είναι 3,00€

Έξοδα αντικαταβολής:

Για αγορές έως 49,90€ είναι 3,00€. Άνω των 50€ είναι ΔΩΡΕΑΝ


2. Μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας στο ασφαλές online σύστημα της Alpha Bank.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Μodati.gr  δέχεται όλες τις πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες Visa, mastercard, maestro, American Express, Diners χωρίς καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής. Η χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας γίνεται σε συνεργασία με την Alpha Bank με απόλυτη ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης (SSL-128bit). Τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά μας, αλλά συνδέεστε απευθείας στο ασφαλές online σύστημα της Alpha Bank. Με πιστωτική κάρτα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας με άτοκες δόσεις. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών ” Alpha   e – Commerce ” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128- bit ( Secure Sockets Layer – SSL ). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Πρόγραμμα άτοκων δόσεων στο ασφαλές online σύστημα της Alpha Bank.
Με πιστωτική κάρτα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας έως και 6 (έξι) άτοκες δόσεις.
Με αγορές από 60€ έως 100€ – 2 (Δύο) άτοκες δόσεις.
Με αγορές από 101€ έως 150€ – 4 (Τέσσερις) άτοκες δόσεις.
Με αγορές από 151€ και άνω – 6 (Έξι) άτοκες δόσεις.
Σημείωση:Επιλέξτε την κάρτα ως τρόπο πληρωμής και κερδίστε επιπλέον ‘EΚΠΤΩΣΗ  -5% στο συνολικό ποσό αγοράς.

3. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον Αγοραστή να πραγματοποιήσει τις αγορές του μέσο e baking ή με κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

Alpha_

Τράπεζα Αlpha Bank

Αρ.Λογ: 996-00-2330-001023  

ΙΒΑΝ: GR85 0140 9960 9960 0233 0001 023

peireos1

Τράπεζα Πειραιώς:

Αρ.Λογ: 5180-040347-603

IBAN: GR21 0172 1800 0051 8004 0347 603

 Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον καταθέτη.

Σημείωση: Η αποστολή της παραγγελίας που η πληρωμή θα γίνεται μέσο e baking ή με κατάθεση στο λογαριασμό
θα αποστέλλεται εφόσον ενημερωθεί ο λογαριασμό μας.  Οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημά μας με την επιλογή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό θα πρέπει να εξοφλούνται (εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της καταχώρησης της παραγγελίας σας) για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής της παραγγελία σας. Σε περίπτωση που δεν γίνει κατάθεση σε κάποιον από τους παραπάνω λογαριασμούς εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών τότε η παραγγελία σας αυτόματα θα Ακυρώνεται.

 

4. Πληρωμή μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Μodati.gr συνεργάζεται με τo PayPal.
Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας “Modati.gr” δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σας . Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα λογαριασμού σας.